Το Salon Melina Professional είναι ένας χώρος ομορφιάς για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί! Στo κομμωτήριο μας salon melina professional κάνουμε την πολυτέλεια προσιτή, τις υπηρεσίες μας να έχουν φιλική τιμή και βέβαια τις επιθυμίες κάθε γυναίκας προτεραιότητά μας. Σας περιμένουμε σύντομα κοντά μας να γνωρίσετε το χώρο μας και τις υπηρεσίες μας. Products Γυναικείο styling. Τα πάντα για τη γυναίκα “επί κεφαλής” Ανδρικό κούρεμα Παιδικό κούρεμα Κουντουριώτου 165, 1ος όροφος Piraeus, Greece m.me/salon.melina.professional Call 21 5555 6104Το κομμωτηριο μας
Υπέροχο ξανθό-μπεζ με τεχνοτροπία balayage δίνει λάμψη και κομψότητα! Το τελικό αποτέλεσμα σε ανάλαφρο χτένισμα με ψαλίδι ή σινιόν, είναι εντυπωσιακό!!
Μία εντυπωσιακή αλλαγή για την Τίνα! Μας εμπιστεύτηκε την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της από δαμασκηνί σε ένα super βαθύ κόκκινο!!
Τόλμησέ το κι εσύ!!
Κλείσε ραντεβού στο 21 5555 6104
.
Φυσικό look σε Σοκολατί τόνους, αποχρώσεις με τις νέες βαφές “tbh-true beautiful honest” από τη Schwarzkopf, που χαρίζουν στα μαλλιά λάμψη και αναδεικνύουν τη θυλικότητά σας!!
Κλείσε το ραντεβού σου στο 21 5555 6104
Το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ για τη Λίλιαν!
Καστανό σκούρο με μωβ φλασάκια σε κοντό μαλλί
Κλείσε ραντεβού στο 21 5555 6104 ή διάλεξε την ώρα που σε βολεύει από τη σελίδα μας!
Salon Melina Professional
Σοκολατί με χάλκινα ανοίγματα για τη Μιράντα, αποχρώσεις “ζεστές” που κολακεύουν… Πάντα με τις νέες βαφές από τη Schwarzkopf!!
Κάνε δώρο στον εαυτό σου μια αλλαγή!!
Κλείσε ραντεβού στο 21 5555 6104 ή στις διαθέσιμες ώρες που θα βρεις στη σελίδα μας!